تبریک روز بهورز از طرف سرپرست محترم دانشکده

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴ کد : ۳۵۱۴ اخبار واحد
سرپرست محترم دانشکده پیامی به شرح ذیل به مناسبت روز بهورز صادر نمودند.

روز بهورز روز  تلاشگرانی می باشد، که پیام سلامت را به دورافتاده ترین مناطق  می رسانند و همراه وهمدوش لحظه به ‌لحظه مشکلات و بیماری مردم  می باشند؛ بهورزانی که در مناطق محروم، رنج مضاعفی را به جان و دل خریده و ارتقاء سلامت و بهداشت امروز درشهرستان ، مرهون خدمات صادقانه این بزرگواران است.
بی شک شما بهورزان با توکل بر خدا و ایمانی راستین پا در رکاب مرکب تندرستی نهاده و آن را از لابه لای سنگلاخ ها و دره های عمیق و پرتگاههای خطرناک و پرپیچ و خم بیماری و ناتوانی به منزل زیبای آسایش و سلامتی رسانده اید و با دلی سرشار از امید، می کوشید تا زیباترین ها را بیافرینید.

بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت کشور، نقشی بسیار حیاتی را در سلامت ‌جامعه‌ به عهده دارند. بهورزان بهترین پیام‌آوران سلامت در کشورند که با تلاش مضاعف خود و با تلاش و فعالیت شبانه روزی، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

اگر امروز شاهد ریشه کنی بیماری‌هایی مانند فلج اطفال، کاهش مرگ و میر کودکان و مادران و کاهش بیماری‌های واگیر در کشور هستیم باید همه‌ را مرهون ‌زحمات‌ و تلاش‌ بهورزان‌ بدانیم‌، زیرا ارتقای‌ شاخص‌‌های‌ بهداشتی‌ کشور به ویژه در روستاها در گروی تلاش‌ و فعالیت‌ شماعزیزان‌ است‌.

اینجانب ضمن تبریک صمیمانه این روز به یکایک بهورزان عزیز، مدیران و مربیان مرکز آموزش بهورزی از تلاش طاقت فرسای زحمتکشان این عرصه تقدیر و تشکر نموده و  برای ایشان از درگاه خداوندگار هستی توفیقات روزافزون مسالت می نمایم.

با احترام
دکتر محمد مهر تک