برگزاری آزمون غیر حضوری تفسیر سوره آل عمران (الکترونیکی)

۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۴ کد : ۳۴۹۵ اخبار واحد
بنا به اطلاعیه صادر از طرف مسئول محترم آموزش دانشکده ، آزمون غیر حضوری تفسیر سوره آل عمران به شرح ذیل برگزار می شود.

با توجه به شیوع ویروس کرونا و اجرای دوره آموزشی  تفسیر سوره آل عمران در طول ماه مبارک رمضان به صورت الکترونیکی ، آزمون غیر حضوری (بصورت الکترونیکی)در روز شنبه تاریخ 1399/3/31 راس ساعت 13 بمدت 30ساعت برای کلیه کارکنان  دانشکده برگزار خواهد شد لذا همکاران علاقمند شرکت در این دوره دارای امتیاز باز آموزی (رسمی و آزمایشی و پیمانی و طرحی وخدماتی) در زمان مشخص شده به آدرس های ذیل مراجعه نمایند.
در ضمن بعد ورود به کاربری خود در قسمت پورتال آموزش ، آزمون الکترونیکی را انتخاب و نسبت به پاسخگویی به سئوالات اقدام نمائید.

***آدرس آزمون الکترونیکی برای کارکنان حاضر  در ساختمان های بیمارستان-آموزش-ستاد-غذا و دارو -کلینیک شفا

***آدرس آزمون برای کارکنان حاضر در خانه های بهداشت و مراکز و یا کارکنانی که در مرخصی هستند .