قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده (در خصوص بازگشایی دانشکده)

۰۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵ کد : ۳۴۸۶ اخبار واحد

1-کلیه کلاس ها برای دروس نظری به شکل مجازی و با استفاده از سامانه نوید یا سایر روش های آنلاین برگزار خواهد شد.

2-در صورت درخواست دانشجویان برای رفع اشکال واحدهای نظری ، امکان برگزاری 2-1 جلسه حضوری قبل از برگزاری امتحانات پایان ترم صرفاٌ با هماهنگی نماینده کلاس با واحدآموزش، استاد مربوطه و مدیر گروه وجود خواهد داشت.

3-نحوه و زمان برگزاری کلاس های عملی بعد از اتمام کلاس های تئوری با در نظر گرفتن شرایط حضور دانشجویان متعاقبا اعلام خواهد شد .

4-شروع دوره های کارآموزی صرفاٌ برای دانشجویان در عرصه رشته های پرستاری ، بهداشت عمومی و بهداشت محیط ورودی 95 می باشد که از مورخه 17/3/99 و طبق برنامه اعلام شده توسط دانشکده برگزار خواهد شد (برنامه در هفته آینده درسایت دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد).

5-حذف ترم وحذف واحد از طرف دانشجویان اختیاری می باشد ودر صورت درخواست دانشجویان با قبول تبعات توسط دانشجو قابل بررسی درشورای آموزشی می باشد.

6-با توجه به شرایط پیش آمده وطبق نامه وزارتی احتمال برگزاری برنامه های کارورزی درصورت فراهم بودن امکانات و شرایط به صورت فشرده (درشیفت های صبح ،عصر وشب)وجود خواهد داشت (صرفاٌدر بیمارستان).

7-امتحانات پایان ترم دانشجویان به صورت حضوری ودرنیمه اول مرداد ماه برگزار خواهد شد(برنامه متعاقباٌ اعلام خواهد شد).

8-برگزاری کارآموزی دانشجویان غیر عرصه بعد از اتمام امتحانات انجام خواهد شد.

9- الزامیست دانشجویان 48 ساعت قبل از حضور دردانشکده خلخال گواهی سلامت از شهرستان محل سکونت خود دریافت نموده وهنگام ورود به خوابگاه به همراه داشته باشند . روءیت گواهی سلامت درهنگام اسکان توسط ناظمه خوابگاه الزامی می باشد.

10-استفاده از ماسک و دستکش برای دانشجویان الزامی می باشد.

11-دانشجویان عزیز کارورز از تردد در ساختمان آموزشی و اداری دانشکده خودداری نموده و پیگیری امورات مربوط به دانشجویان صرفاٌ توسط نماینده کلاس انجام گیرد و در صورت حضور ملزم به رعایت موازین بهداشتی (ماسک ودستکش یا استفاده از محلول ضد عفونی کننده که در کنار درب ورودی تعبیه شده است) می باشند.

12-طبق روال سابق دانشکده تعهدی برای خوابگاه دانشجویان پسر ندارد.

13-اسکان دانشجویان دختر در اتاق های خوابگاه محدود به 1 یا 2 نفردر هر اتاق می باشد و احتمال اینکه دانشجو در اتاق دیگری غیر از اتاق قبلی اسکان داده شود وجود دارد.

14-توزیع غذای دانشجویان دختر در خوابگاه انجام خواهد شد و توزیع غذای دانشجویان پسر به صورت بسته بندی شده به تعداد دانشجویان در نگهبانی دانشکده انجام خواهد شد.

15-توزیع وسایل حفاظت فردی توسط خانم شریفیان (مسول آموزش بالینی) و صرفاٌ به نماینده کلاس تحویل داده خواهد شد.

16- برنامه امتحانی برای ترم جاری در اطلاعیه های بعدی و از طریق سایت دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد.