اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون شرکتی و قرارداد کار معین اسفندماه ۹۷ دانشکده علوم پزشکی خلخال

۰۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۲۸۰ خبر تصویری اخبار واحد
اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون شرکتی و قراردادمعین اسفندماه ۹۷ دانشکده علوم پزشکی خلخال

** قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله اول پذیرش نیرو در مورخه چهارشنبه 98/3/8 ساعت 10 صبح جهت بررسی مدارک درج شده در آگهی استخدام به اداره منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی خلخال مراجعه نمایند.
** ضمناً اعلام اسامی مرحله اول بمنزله پذیرفته شده نهائی نمی باشد.هرگونه اطلاع رسانی در این خصوص از طریق همین سایت انجام خواهد گردید.
در صورت مغایرت با شرایط اعلامی(سن،مدرک و ....) درج شده در آگهی افراد معرفی شده حذف و نفرات بعدی به ترتیب نمره معرفی خواهند شد.

اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول

مهدی ۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۲۱:۴۶
سلام خسته نباشید لیست اسامی ذخیره هارو کی میزنن؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۳

با سلام تا انجایی بنده اطلاع دارم در زمان اعلام اولیه نتایج ، افراد ذخیره نیز مشخص شده بود .